Stäng

Qantas fortsatta strejk i Australien

30 oktober 2011

Qantas personal har tagits ut i strejk av de lokala fackföreningarna vilket medför att alla Qantas flygningar, både inrikes och utrikes, för närvarande är inställda.

Befinner du dig i Australien eller Nya Zeeland och påverkas av den stillastående flygtrafiken och ska resa inom dem närmsta 24 timmarna ber vi dig konakta Qantas för ytterligare information. Kontaktuppgifter finner du på Qantas kontaktsida.

Observera att strejken ej berör flygningar med QantasLink, Jetstar och Jetconnect som går enligt tidtabell.

Flygbolaget meddelar att kunder som har bokat in sig på Qantas flyg inte behöver åka till flygplatsen förrän man har meddelat att strejken är löst. En full återbetalning kommer ske till kunder som avbokar sina biljetter då strejken har påverkat deras resor.  Full ombokningsmöjlighet kommer även ges till kunder som önskar skjuta upp sina resor. Kunder som är mitt upp i sin resa kommer erbjudas boende och alternativa flyg.

Kolla uppdateringar på Qantas hemsida.