Stäng

Kundrecensioner – 5

4 av 5

4big

Totalt 88 recensioner

 


Återbetalningen fungerade! 3star

Destination: Malmo – Caroli City  swe 
Skrivet av Jurgis Porutis den 3 augusti 2012

Bokning av bil fungerade tillfredsställande. Tyvärr så är överrensstämmelsen mellan vad som är OK mellan Globalcars och biluthyrningsföretaget inte bra. Enligt Globalcar är det OK att köra i bland annat Tyskland, men det är inte OK enligt uthyrningsföretaget. Uthyrningsföretaget ville ha 25% mer i betalning. Vid avbokning skulle uthyrningsföretaget avboka hos Globalcar, vilket inte skedde, varvid jag blev debiterad hyreskostnad av Globalcar. Vid kontakt med Globalcar skedde återbetalning av alla avgifter, så den kostnad jag fick var kursförlusten vid betalning av Euro. Globalcar skötte sig bra, men bör se till att biluthyrningsföretagens åtaganden stämmer överens med vad som lovas i avtal med Globalcar.

 


Smidigt!4star

Destination: Barcelona – Airport  esp
Skrivet av Eva den 1 augusti 2012

Allt fungerade mycket bra. Var uppmärksam vad som står i kontraktet. Om du inte kör långa sträckor så lönar det sig att du själv tankar upp bilen innan återlämning. I vårat kontraktet stod angivet att vi skulle lämna full tank vid återlämning men ändå skulle vi enligt biluthyrningsfirman betala för hela tanken oavsett hur mycket eller lite vi förbrukat. Men jag visade kontraktet och de fick ändra sig. De tjänar förstås på om du lämnar bilen med bensin kvar! Vid återlämning var det ca 2 timmars kö då många skulle hämta ut sina bilar. chauffören som skulle skjutsa in oss till flygplatsen talade om för oss att vi ej behövde vänta i kön för att få ut vår deposition. Det ordnade han efteråt. Pengarna kom in på kontot som utlovat.

 


Meget godt fornøyd.5star

Destination: Cape Canaveral – Downtown  usa
Skrivet av Björn den 1 augusti 2012

Enkel bestilling. Hurtig rask levering av bil. God og stor bil i mellomklasseen.

 


Jag är nöjd med hyrbilen i Aten 4star

Destination: Athens – Airport  grek 
Skrivet av Göran Rosén den 1 augusti 2012

Hämtning på flygplatsen till Auto Union fungerade utmärkt liksom retur till flygplatsen efter inlämning. Bilen motsvarade mina förväntningar och fungerade som den skulle. Bra pris.

 


Bra service vid uppgradering5star

Destination: Helsinki – Airport  fi
Skrivet av Peter Funck den 25 juli 2012

Vi fick god hjälp av er kundtjänst när vi plötsligt blev 4 vuxna i stället för 2 som reste, och därmed behov av uppgradering.

 


Smutsig bil både ut och invändigt! 4star

Destination: Toulouse – Airport  fr 
Skrivet av Christel Ask-Bengtsson den 17 juli 2012

När vi kom till uthyrningen fick vi lämna i deposition 1000, vi trodde det var i svenska pengar men visade sig vara euro istället. Det framgick aldrig i hyresvillkoren vilken valuta det skulle vara. Bilen var ej tvättad och var smutsig invändigt både på golvmattor och säten speciellt där bak. Reservhjul saknades till uthyrarens stora förvåning när vi påtalade detta. För övrigt var vi nöjda med bil och personal.

 


Fin bil, bekymmersfritt och pålitligt.4star

Destination: Pisa – Airport Galileo Galilei  it
Skrivet av Anders den 14 juli 2012

Bilhyran fungerade väldigt bra. Det två saker som gör att det inte blev en femma är: – lång kö vid uthämtning av bil – att det inte var tydligare att det var en halvförsäkring som ingick och inte en helförsäkring

 


Inte mycket att klaga på.4star

Destination: Nice – Airport  fr
Skrivet av Heinz Richard den 14 juli 2012

Personalen försökte att sälja försäkring med hänsyn till en olycksfalls statistik som är missvisande

 


Smidigt, vi fick den bil vi ville ha.4star

Destination:
Skrivet av Barry Geilkanül den 11 juli 2012

Snabbt och pålitligt.

 


Allt fungerade perfekt!5star

Destination: Geneva – Airport France  ch
Skrivet av Sara den 9 juli 2012

Det var enkelt och smidigt att boka och det fungerade mycket bra med bilhyran!

 


 

<

1

2

3

4

5

6

7

8

>