Stäng

Kundrecensioner – 6

4 av 5

4big

Totalt 88 recensioner

 


Hyggelige priser 4star

Destination: Rome – Airport Fiumicino  it 
Skrivet av Kaare Gjone den 9 juli 2012

Kjøp ekstraforsikring på stedet hos bilutleier. Jeg hadde egen forsikring. Min konto ble sperret for 1600€

 


Good value for the money4star

Destination: Barcelona – Airport  esp
Skrivet av Martin den 8 juli 2012

We got a good car for the money and had no trouble except for that Budget did not have an office at Barcelona airport so we were supposed to go to Avis. It would have helped to have that information on the voucher.

 


Bra bil, bra pris, kan bli bättre/billigare på försäkring.3star

Destination: Paris – CDG Airport  fr
Skrivet av Lundegård den 8 juli 2012

Vi fick en bra hyrbil till ett bra pris. Det enda jag har att klaga på är att hela branschen genomsyras av ett uselt försäkringsskydd som måste kompletteras för att bli värdigt. Tex så är självrisken i grunden på 1700€, vilket är orimligt mycket att betala för tex en enkel plåtskada. /Lars

 


Funkar helt ok ! 4star

Destination: Alicante – Airport  esp
Skrivet av Henrik Lindal den 3 juli 2012

Bra och enkelt, funkade utan hinder !

 


Underbart!!!5star

Destination:
Skrivet av Nikolaos/Olga den 2 juli 2012

Trevliga människor och mycket hjälpsamma!!! Rekommenderas varmt!

 


När vi väl fick bilen fungerade allt super!3star

Destination: Pisa- Airport  it
Skrivet av Ursula den 29 juni 2012

Tog otroligt lång tid att hämta ut bilen i Pisa, När vi bokade genom er så tog vi en försäkring genom er, gick inte att undvika. När vi hämtade bilen ville de att vi skulle ta en försäkring genom dem annars fick vi betala direkt om det hände något med bilen och sedan få ut pengarna av er. Väldigt stressande att stå där och höra dem säga att de inte kunde ta ansvar för vad boknings bolaget erbjöd för försäkringar.

 


Bra service och trevlig personal5star

Destination: Thessaloniki- Airport  grek
Skrivet av Peter den 13 juni 2012

Då vi åker ett par gånger varje år till Thessaloniki så har vi verkligen hittat ett bra bolag, har nog gått igenom alla på flygplatsen där det varit långa köer, bilar som är bokade lång tid innan resan finns ändå inte på plats då vi landar.Kan vara opp till två timmars väntan på bil. Globalcar har ett bra bemötande, trevlig personal, och dom kommer snabbt och hämtar upp. Vi har rekommenderat barn och vänner till detta bolag och dom är glada för att jag har hittat detta.För oss finns bara positivt att säga och detta är det enda för oss.

 


Bra biluthyrning till bra priser 3star

Destination: Alicante – Airport  esp
Skrivet av Göran Heurlin den 11 juni 2012

Bokade bil via internet och fick väldigt bra instruktioner kring denna biluthyrning. Exakt beskrivning att kontoret låg på plan 1 i garaget på Alicante flygplats, kontor 14. När vi kommer dit finns inget sådant kontor, utan efter ett spring runt i detta jättegarage fick vi så småningom reda på att vi skulle bussas iväg från flygplatsen till en anläggning ett par kilometer därifrån. Företaget heter Dickmanns Renta Car S.L. Efter en lång resa från hemorten till värmen i Spanien upplevdes detta som mycket ansträngande och att vi blev lite lurade. Sedan gick allt bra, vi hade en mycket ny liten bil som fungerade utmärkt under vår tid där

 


Allt fungerade mycket bra5star

Destination: Stockholm – Airport Arlanda  swe
Skrivet av Peter Grosin den 9 juni 2012

Inga klagomål. Allt mycket bra till ett mycket rimligt pris.

 


Toppen!5star

Destination: San Francisco – Airport  usa 
Skrivet av Emma Karlsson den 5 juni 2012

Globalcar har vi använt två gånger, lika nöjd varje gång. Skönt med ett företag som jobbar med att söka efter det billigaste bilen, så vi slipper onödiga kostnader. Denna gången hade vi även fråga gällande bilstol. Fick snabbt besked via mail från Globalcar och de tog reda på allt vi behövde veta. Toppen!

 


 

<

1

2

3

4

5

6

7

8

>