Stäng

Fordonsguiden

       

Billig hyrbil

Boka billig hyrbil genom Globalcar. Vi erbjuder marknadens bästa priser på biluthyrning. Vi jämför priserna på hyrbilar hos de största och mest välkända hyrbilsföretagen i världen. Erhåll alltid billig hyrbil när du bokar genom oss. Du som kund ska inte behöva få sämre service bara för att du betalar mindre. Vi strävar alltid efter att ha belåtna kunder genom hela processen.

 

Hyr bil enkelt

Det ska vara lätt att hitta rätt när du hyr bil med oss. Sök destination och jämför priser på hyrbilar som passar dina önskemål. När du bestämt dig och bekräftat bokningen får du en voucher skickad till dig. Ta med den till upphämtningen av hyrbilen och njut av din resa. Vi erbjuder ett stort urval av fordon, från stadsbilar och små bilar till minibussar och lyxbilar, allt till fantastiska priser. 

 

Säker onlinebetalning

Globalcar är en oberoende hyrbilsförmedlare som ger dig möjlighet att jämföra priser på över 30 000 uthyrningsstationer i 175 länder.
Vi erbjuder dig att boka din hyrbil på ett enkelt och säkert sätt genom ett av världens ledande hyrbilsbokningssystem. Alla transaktioner görs i säker miljö genom kryptering via VeriSign.