Stäng

Om oss och våra hyrbilar

Med lång erfarenhet i biluthyrningsbranschen grundades Globalcar.se 2006 och har sedan dess vuxit med hög fart. Vi finns nu i samtliga nordiska länder, England, Nya Zealand samt Sydafrika och planerar ytterligare etableringar i ett flertal länder de kommande åren.

Globalcar är en oberoende hyrbilsförmedlare som ger dig möjlighet att jämföra priser på över 550 av de största hyrbilsföretagen i 175 länder på över 30 000 uthyrningsstationer i världen. Vi erbjuder dig att boka din hyrbil på ett enkelt och säkert sätt genom CarTrawler, ett av världens ledande bokningssystem för hyrbilar. Du fyller i dina önskemål av hyrbil, uthyrningsperiod samt eventuella tillägg och får därefter bokningsbekräftelse direkt till din e-mailadress – Enkelt och Säkert!

Samarbetet med Cartrawler gör att vi kan jämföra priserna hos de största och välkända hyrbilsföretagen som Hertz, Avis, Budget, Thrifty, Alamo, Dollar, Europcar med flera. Därav kan vi erbjuda våra kunder marknadens bästa priserna på hyrbilar. Bokningsprocesen erbjuds på 29 olika språk.

Det viktigaste för oss är våra kunder! Vi arbetar därför för att varje bokning ska resultera i en nöjd kund. Har du synpunkter angående hanteringen av din bokning eller andra frågor vill vi gärna att du hör av dig till oss!

Globalcar.se ska vara en säker och pålitlig hyrbilsförmedlare som ger privatpersoner och företag enkel tillgång till över 30 000 biluthyrningsstationer. Globalcar.se ska erbjuda marknadens lägsta priser hos de största hyrbilsföretagen i världen. Globalcar vill ge sina kunder säkerhet, enkelhet och belåtenhet.

Globalcar strävar åt att bli förstahandsvalet för privatpersoner och företag vid bokningar av hyrbilar. Varje bokning ska resultera i en nöjd kund.

 

Webbplatsens och bokningsmotorns användarvillkor