Stäng

Eliminera din självrisk vi olycka

Köp till en självriskförsäkring från Allianz Global Assistance till din hyrbil!

Lägg till försäkringen i din reservation vid bokningstillfället eller teckna den i efterhand ända fram till upphämtningen av hyrbilen.

 

Produktinformation

Om skada skulle uppstå återbetalar Allianz tillbaka försäkringstagaren den självrisk som hyrbilsföretaget (eller annat försäkringsbolag) debiterar. Försäkringen fungerar som en kompletteringsförsäkring för hyrda fordon och omfattar den självrisk som debiteras som ett resultat av skada eller stöld på hyrbilen under hyresperioden. Att det uppstår självrisk är en förutsättning för ersättning.

Varför behöver du en självriskförsäkring?

De flesta hyrbilsföretagen håller dig ansvarig för den första delen av reparations- eller ersättningskostnader, som även kallas för självrisk, om skador uppkommer på hyrbilen.
Med vår självrisktäckning får du alla pengar tillbaka och du kan känna dig helt trygg om olyckan skulle vara framme.

Om Allianz Global Assistance Europe  (AGA)

Allianz Global Assistance Europe är ett internationellt försäkringsbolag med 60 år lång erfarenhet. Vi vet vad våra kunder efterfrågar. Allianz Global Assistance Europe ingår i Allianze Assistance Group, en världsomspännande serviceorganisation.
Våra kompetenta medarbetare är nyckeln till vår framgång. De använder den senaste tekniken och ett internationellt nätverk på effektivast möjliga sätt.

  • Läs mer om försäkringen och dess villkor  Villkor
  • Teckna självriskförsäkring till din redan gjorda bokning  Teckna
  • Anmäl skada och ansök om ersättning från försäkringen  Sök ersättning